Employée en gilet de sécurité

Gå med i ett internationellt team med passionerade experter

I dagens snabbrörliga globala ekonomi har vi rollen som tillväxtpartner för en stor och mångfacetterad mängd kunder. Med över 41 000 anställda i 67 länder designar och levererar vi skräddarsydda lösningar för att lösa komplexa och ofta unika utmaningar. När du börjar på GEODIS går du med i ett internationellt team av experter. Vi tar itu med våra kunders dagliga transport- och logistikutmaningar på ett hållbart sätt... och ser till att de lyckas.

En karriär på GEODIS

Som tjänsteleverantör är vår personal hjärtat i vår verksamhet... och i vår framgång. På GEODIS vill vi hålla högsta servicenivå och arbetar för att varje dag leverera på våra åtaganden.

Vi är också en koncern med entreprenörsanda; vi tror på att vårda våra talanger och tidigt i karriären fördela ut ansvar. Dessutom har vi, tack vare våra kunders speciella behov och utmaningar, utrymme för initiativ och kreativitet på individnivå. Den självständigheten balanseras mot ett tydligt ansvar och de gemensamma värderingar och åtaganden som är vägledande inom vår koncern.

Ett jobb på GEODIS – proaktivitet för att möta morgondagens utmaningar

Vi är självklart medvetna om att vi ingår i ett större sammanhang. Våra värderingar och åtaganden sträcker sig till samhället som helhet. Om du jobbar på GEODIS kommer du därför att vara proaktivt engagerad i dagens och morgondagens miljö-, sociala och samhälleliga utmaningar. Den filosofin är en del av vår identitet och delas av alla anställda i koncernen.

På GEODIS formar vi framtidens leveranskedja.Men vi utvecklar även oss själva, våra kunder och till och med hela branscher att möta framtiden. Det betyder att vi söker en mångfald av talanger, som är lika varierad som vårt tjänsteerbjudande.

We logistic your growth

Vare sig din passion är att räkna, leda, innovera, lagra, sända, lyfta eller transformera... at GEODIS, we’ll logistic your growth.

Kunskapscenter

Inventory by drone

GEODIS håller på att utveckla en lagerinventering genomförd av robotar

Body

GEODIS s’intéresse depuis près de deux ans aux inventaires réalisés par drone.

Read the article
Véhicules autonomes et robots collaboratifs : des solutions d’avenir en entrepôt

Autonoma fordon och robotar som samarbetar: lösningar för dagens lager

Body

Longtemps le symbole d’un futur lointain, les robots et véhicules autonomes sont aujourd’hui de plus en plus une réalité et recèlent un potentiel considérable de transformation de l’industrie e

Read the article

GEODIS uppdateringar

Behöver du hjälp?

Håll dig
uppdaterad